Adaklı Anaokulu
MERKEZ MAH. CUMHURİYET CAD. İMAM HATİP BLOK NO 57 ADAKLI / BİNGÖL
0(426) 611 21 21

VİZYON

Tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık, •Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır

MİSYON

Anaokulumuzda öğrenciler; öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Anaokulu ve okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

08.30-13.30

Merkez mah.Cumhuriyet cad.No:59 İç Kapı No:7

Yerleşim Yeri Bilgisi

06.02.2023 tarihinde Ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle; geçici olarak Adaklı Şehit Hikmet Saydan İlkokulu bünyesinde eğitim-öğretime devam etmektedir.

Dilimizin Zenginlikleri